Se det digitale energimærke

Skovager 66

, 5750 Ringe

1 / 24
1 / 1
Vis
Bestil pr. post
Salgsopstilling
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 185 m²
Grundareal 1.558 m²
Værelser 4
Antal plan 1
Byggeår 2007
Sagsnummer 1060006
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 486
Renovation 175
Skadedyrsbekæmpelse 4
Jordstyringsgebyr 1
Husforsikring 417
Ejerudgifter i alt 1.082

Denne villas beliggenhed er helt speciel. I skønne og fredelige omgivelser med fuld udsigt til skov og marker. Fra boligområdet er der stisystemer til alle faciliteter som for eksempel daginstitutioner, skole, gymnasium, sports- og fritidsaktiviteter. Der er også gode indkøbsmuligheder, svømmehal og to golfklubber lige i nærheden.

Den rummelige bolig er perfekt for familien, der prioriterer at bo midt i den skønne natur i trygge omgivelser med Odense og Svendborg inden for rækkevidde.

Ejendommen er arkitekttegnet med fuldmuret facade/indervægge.

Er man håndværker eller ej - så er det tydeligt, at kvaliteten af denne villa er helt i topklasse. Over alt i huset er brugt gedigne og eksklusive materialer lige fra de vandskurede vægge, gulvklinger og trægulve til køkkenelementer, granitbordplader, badeværelseselementer og vinduespartier, undertag i krydsfiner + tagpap, specielt tegl og patineret zinktag. På samme måde er det håndværksmæssige arbejde af højeste kvalitet.

Villaen har terrasser med granitsten i flere niveauer og er med hyggekroge, hvor man kan nyde sol, læ og fuglesang dagen og aftenen igennem. Fra terrasserne og haven er der direkte udsigt over markerne til skov og hegn, hvor hyldeblomster og vilde roser lige nu står i fuldt flor. Fra terrasserne går man ned i haven, som er fint tilplantet og nem at vedligeholde. Indkørsel og gårdsplads er ligeledes velanlagt og med direkte adgang til dobbelt garage.

Alle boligens funktioner: Med IHC elinstallation,
alarmsystem, varme, belysning, garageporte m.m., kan styres elektronisk via fjernbetjening (evt. mobiltelefon). Derudover har villaen centralt støvsugersystem og indbygget spot i alle lofter.

Villaen rummer rigtig mange fine detaljer. Gulvvarme i hele huset, rummelig hems over begge børneværelser, indbygget tempereret vinopbevaringsrum, viktualierum, grovkøkken/bryggers, fuldt isoleret dobbelt garage med elektriske porte og stort loftsrum til opbevaring, samt værksted med egen indgang. Fra stuer, køkken og soveværelse er der direkte udgang til terrasserne via glasdøre.

Villaen indeholder:
· Entré/fordelingsgang bl.a. til:
· Planforskudt opholdsstue med lofter ført til kip og udgang til lukket stor terrasse, med panoramaudsigt til natur og skovarealer.
· I åben planforskudt forbindelse til stort køkken/alrum med flotte plankegulve og indbygget termostatstyret vindepotrum med glasdør.
· Viktualierum
· Fra entré adgang til separat soveafdeling med
· Kontor/gæsteværelse
· Master bedroom med walk in closet og terrasseudgang
· Stort rustikt forældrebad med spabad
· 2 store værelser hver med 11 m2 hems
· Grovkøkken/bryggers med direkte adgang til
· Indbygget fuldt isoleret dobbelt garage med separat hobby/værkstedsrum med egen indgang, samt opgang til
· Ca. 30 m2 isoleret loftsrum

En gennemført til mindste detalje og gedigen villa med meget funktionel indretning for køber som værdsætter kvalitet med minimum af vedligehold både udvendig og indvendig med "højt til loftet og albuerum" i centrale rolige omgivelser. 
kontakt
Lundevej 6
5700 Svendborg
 
Telefon:
+45
 62 800 300
Fax.:
+45
 62 800 315
CVR nummer:
26193281
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning