Se det digitale energimærke

Gammel Nybyvej 12

, 5700 Svendborg

1 / 23
1 / 1
Vis
Bestil pr. post
Salgsopstilling
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
3.295.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling 165.000
Brutto
i
15.098
Netto
i
12.282
Boligareal 204 m²
Kælderareal 15 m²
Garage 20 m²
Udhus 27 m²
Grundareal 1.433 m²
Værelser 7
Antal plan 3
Byggeår 1900
Sagsnummer 1672109
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 842
Ejendomsværdiskat 1.042
Renovation 191
Skorstensfejning 33
Skadedyrsbekæmpelse 12
Jordstyringsgebyr 2
Husforsikring 448
Ejerudgifter i alt 2.569

Svendborg / Troense - Patriciervilla i klassisk stil m. dejligt gårdhavemiljø

- Facaderenoveret i 2016

En smuk og velproportioneret, klassisk hvid patricier villa med sortglaseret tegltag beliggende i det idylliske Troense miljø med et fint lille kik til vandet og udover Troense. Villaen, der er opført i 1900, men gennemmoderniseret fra kælder til kvist, har et boligareal på 204 m2 og er beliggende på en grund på 1433 m2, der er anlagt som en enkel og præsentabel have. Der hører endvidere et charmerende udhus på i alt 47 m2 til villaen

Villaens arkitektur er et smukt eksempel på patricier villa stilen og alt er velbevaret og originalt. Interiøret er som det skal være med høje, lyse rum med massive plankegulve, fyldningsdøre, stuk og hvad der nu ellers hører til af charmerende håndværksdetaljer i en villa fra begyndelsen af det 19. århundrede. Interiøret er et smukt eksempel på et vellykket samspil mellem moderne faciliteter og de gode gamle villa kvaliteter.

Indretning, stueplan: Hall med trappe til 1. sal, 3 stuer en suite m. stuk og bredde fyrplankegulve og en gl. antik kamin, stort køkken i flot stil som er afstemt villaens atmosfære og sjæl. Hertil kommer viktualierum, bryggers, et brusebadeværelse og et kontor eller evt. et teenageværelse beliggende bagerst i sidebygningen. Hertil kommer bryggers, baggang og en lille kælder m. naturgasinstallation.

1. sal indeholder: Repos og 3 meget store værelser, heraf et med en lille altan mod Svendborgssund, desuden et pænt nyere badeværelse m. brus.

I haven er der et stort og charmerende udhus og 2 ældre garager, som er med til at definere den meget hyggelige gårdhave.

Det bevaringsværdige Troense miljø er kendt for de mange idylliske bindingsværkshuse med stråtag og stokroser. I Troense er bygningsbevaring en æressag og denne holdning har gennem årene dannet grundlaget for det unikke miljø, der i dag findes i Troense. Men Troense er mere end et idyllisk stokrosemiljø. Her er en hyggelig havn, der er det naturlige mødested for lokalbefolkningen sommeren igennem. Et vigtigt element i Troense er Valdemars Slot, der sammen med søfarten med gamle sejlskibe var byens eksistensgrundlag gennem generationer. I dag er slottet et smukt og tilgængeligt herregårdsmiljø med flere museer, der hvert år besøges af et stort antal besøgende.

Landskabet omkring Troense er et smukt og velbevaret herregårdslandskab med mange, flere hundrede år gamle egetræer, en stærk råvildtbestand og røde fasankokke alle vegne. I dette unikke miljø er det hyggeligt at gå eller cykle året rundt og der er altid noget spændende at opleve og vise frem for gæster og gode venner.. og samtidig er Vindeby lige rundt om hjørnet med indkøb, skole og motorvejstilslutning til Odense.

Denne villa er ideel for alle som interessere sig for arkitektur, gedigent håndværk og som en ønsker en villa lidt ud over det sædvanlige....... 
kontakt
Lundevej 6
5700 Svendborg
 
Telefon:
+45
 62 800 300
Fax.:
+45
 62 800 315
CVR nummer:
26193281
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning